Upgrade laptop

Absolut orice laptop lasă loc de mai bine şi fie el Dell, Toshiba sau Apple, toate laptopurile îţi oferă posibilitatea de a-l îmbunătăţi şi nu te limitează la a te mulţumi cu ce ai şi la a te băga la chetuieli masive ca să cumperi un model mai nou.

Nu, nu trebuie să îţi iei un calculator nou cu totul doar ca să nu mai dureze 30 de minute să încarci un film, ca să deschizi Photoshopul, ca să nu se audă ca şi cum ai lansa naveta Discovery când te uiţi la un film. Numai anumite componente ale unui laptop pot fi upgradate şi costul acestora nu se ridică la cel de achiziţionare al unui nou laptop.

Upgrade laptop, înlocuire modulară

ComputerDoc te pot ajuta la acest capitol în cel mai scurt timp posibil: upgrade la memorie, upgrade la hard disk, upgrade RAM, şi îţi pot da soluţii pentru oricare alte idei îţi mai vin. De ce îţi trebuie mai mult RAM, pentru simplul motiv că poate ţi-e şi ţie poftă de Windows Vista sau de Windows 7… şi un singur GB de RAM nu e nici pe departe suficient pentru aşa ceva.

De ce ai nevoie de un upgrade al hard disk-ului? Pentru că în ultimii 5 ani ai făcut peste 2.000 de poze şi 400 de filmuleţe cu pisica ta şi trebuie să le poţi păstra undeva.

De ce ai nevoie de un upgrade al procesorului? Ca să poţi rula tot mai noile CS 4-uri şi CS5-uri care sunt lansate pe piaţă şi care promit minuni.

Dar ca sa faci minuni cu ele, şi laptopul tău are nevoie de una şi anume: un upgrade. Deloc costisitor, în cel mai scurt timp şi perfect funcţional.